Domainhotelli.fi

Domainhotelli Oy on vuonna 2015 perustettu moderneja webhotelleja tarjoava yritys. Tarjoamme edullisia webhotelleja runsaalla levytilalla.

4 arvostelua

5.0 tähteä


Arttu 19.07.2017

Etsin välittäjää itse rekisteröimilleni fi-domaineille ilman kytkykauppaa kotisivutilaan tms. Aikaisempi Webhotellin palveluntarjoaja oli "imuroinut" välittäjä-roolin Ficorasta itselleen, vaikka heillä ei ollut koskaan osaa eikä arpaa domainien rekisteröinnissä tai ylläpidossa! Ja mikä löytö! Suomalainen palveluntarjoaja, jonka asiakaspalvelu on nopeaa (chat), ystävällistä ja asiantuntevaa sekä palvelut toimivat hyvin ja provisioituvat automaattisesti. Ensimmäinen domain siirtyi ja uusiutui Ficoralle n. vartissa. Toisen kanssa mennee pidempään, koska em. palveluntarjoaja ei vastaa sähköposteihin enkä siis ole saanut heiltä siirtoavainta. Katsotaan, josko saisin pyydettyä sen Ficoralta. Taitaa mennä Webhotellikin vaihtoon, kun laskutuskausi vaihtuu. Tein vertailun myös webhotelleista ja valinta kallistunee siinäkin tulevaisuudessa Domainhotelliin. Hallintapaneeli onkin jo tuttu ilmaisesta domain-ylläpidosta. Lisähinnalla saa käytännössä lisää levytilaa ja liikennettä. Hinta-/laatusuhde on erinomainen.


Lauri 15.12.2016

Siirsin domainin Domainhotelliin. Homma tuntuu toimivan erinomaisesti. Yhtä hyvää palvelua ei ole tullut vastaan ulkomaisista tai kotimaisista toimijoista, vaikka niitä on ollut muutamia vuosien saatossa. + Erittäin nopea ja auttava asiakaspalvelu + Hallintapaneeli helppokäyttöinen ja siisti + Laskut saa verkkolaskuina (yrityksille hyödyllinen) + Mahdollista maksaa laskuja "massana" - säästää aikaa, jos domaineita on useita + Hinnat edullisia + Ilmainen DNS kuuluu domaineihin


Photoblogger 05.07.2016

Erittäin hyvä kokemus: Tilasin fi domainin ja 3 tähden webhotellipaketin domainhotellista pari kuukautta sitten. Ensi vaikutelma on erittäin hyvä. Edullinen hinta on pienelle blogille hyvä juttu. Arvostan myös että levytilaa on riittävästi. Jossain webhotelleissa ollut ongelmana että levytila on aina kortilla. Myös ilmainen SSL plussaa. Kokonaisuudessaan loistava palvelu. Kaikki toiminut nopeasti ja niinkuin pitääkin. Erottuu eduukseen muista webhotellista.


penttiS 17.02.2016

Todellä hyvät ominaisuudet hintaan nähden. Levytilaa kerrankin runsaasti!