Hostingpalvelu.fi

Hostingpalvelu tarjoaa pilviteknologiaan perustuvia korkeankäyttettävyyden webhotelli paketteja, joiden avulla avulla saat oman domainin ja siihen liittyvän kotisivutilan sähköpostin helposti käyttöön. Kotisivukoneella voi tehdä kotisivut helposti ilman ohjelmointitaitoja. Hallintapaneelissa kotisivun ominaisuuksia voi hallita helposti. Voit helposti muokata sähköpostilaatikoita, tietokantoja ja alidomaineja. Asennusohjelmalla voi asentaa ja päivittää helposti esimerkiksi blogin, CMS:n, keskustelupalstan tai verkkokaupan.

Virtualisoinnin avulla olemme eristäneet käyttäjät toisistaan. Tämä lisää palvelun tietoturvaa ja toimintavarmuutta merkittävästi perinteisiin webhotelleihin verrattuna. Lisäksi käytössämme on tehokas WAF (web application firewall) ja ilmaiset SSL-sertifikaatit

Aloituspaketti on edullisin tarjoamamme ratkaisu julkaista kotisivut ja saada käyttöön sähköposti omalla domainilla.

Peruspaketti on meidän suosituin vaihtoehto. Se sopiikin erityisen hyvin niin tavallisille käyttäjille, yhdistyksille ja pienemmille yrityksille.

Yrityspaketti on lähinnä suunniteltu yrityksille, mutta se muodostaa loistavan vaihtoehdon myös niille, jotka tarvitset enemmän tilaa ja lisää ominaisuuksia. Kyseessä on siis paras vaihtoehto yritykselle, joka sisältää rajoittamattomia ominaisuuksia.

Palvelussamme on vaihtoehtoina useampi eri laskutuskausi. Sitä halvempi on paketti pitkällä aikavälillä mitä pidemmän laskutusjakson otat. Pakettia on aina mahdollista vaihtaa suurempaan maksamalla vain pakettien välisen erotuksen ilman erillisiä muutosmaksuja.

Tarjoamme asiakkallemme 14 päivän tyytyväisyystakuun. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme.

Hostingpalvelu.fi kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan AAA. Se on myönnetty menestyksekkään ja jatkuvasti kasvavan liiketoiminnan tuloksena.

Tarjolla myös tehokkaat pilvipalvelimet.

Hostingpalvelu.fi - Webhotellien vertailu

Uutta! Tehokkaat Wordpress webhotellit

Wordpress webhotellimme on nopein alusta Wordpress sivustolle.

OminaisuusAloituspakettiPeruspakettiYrityspaketti
Liikennöintiraja10Gt/kk40Gt/kk100Gt/kk
Sähköpostilaatikoita2 kpl10 kpl50 kpl
Sähköpostialiakset
Sähköpostilistat0 kpl10 kpl50 kpl
FTP-tilit1 kpl2 kpl10 kpl
Rajoittamattomat alidomainit
SSH-yhteys(avaus pyydettäessä 
MySQL 5 -tietokantoja 5 kplRajaton
PHP5
Webmail
Virustorjunta
Kotisivukone
Asennusohjelma
Päivittäinen varmuuskopiointi
Ilmainen domain
Domaineja max1 kpl5 kpl21 kpl
Hinta alk.(sis. alv 24%)3,90 €/kk7,90 €/kk14,90 €/kk
TilaaTilaa!Tilaa!Tilaa!

Palvelimien sijainti:

Helsinki

7 arvostelua

5.0 tähteä


Kartsa 06.11.2019

Ollut käytössä jo muutaman vuoden ja kevyt verkkokauppa toimii ihan hyvin ja sen lisäksi pari muuta sivustoa. Tuki vastannut pääsääntöisesti nopeasti ja hyvin.


Hannu T 17.10.2016

Toimii hyvin ja asiakaspalvelu nopeaa. Automaatio hoiti asetukset koneelleni.


ElmeriP 27.11.2015

Suomen paras hosting.. Riippuu tietysti käyttötarkoituksesta, mutta perussivuille toimii loistavasti. Verkkokaupalle en välttämättä ottaisi kyseistä hostingia. Jos kyseessä on suuri sivusto lukisin hostingien ominaisuuksista esimerkiksi täältä: http://nettivertailut.com/hostingpalvelut/


Tapio H 17.02.2015

Kattava paketti. Tykkään että hyvä spämmifiltteri ja kotisivukone kuuluu hintaan.


Start-up 06.02.2012

Webhotelli avattiin heti tilauksen jälkeen ja domainikin oli rekisteröity jo parissa minuutissa. Automaation aste on selkesti korkeampi kuin kilpailijoilla.


Reino Eskola 13.04.2011

Suhteellisen toimiva paketti. Ei valittamista…


TH-Käännöspalvelu 25.03.2011

Ei ole kertaakaan ollut minkäänlaista ongelmaa, asiakaspalvelu vastaa kyselyihin todella nopeasti. Suosittelen!