Int2000.net

Lainaus int2000.net -sivustolta:

”INT2000 on jo yli kymmenen vuoden ajan ollut edelläkävijänä edullisten Webhotellien ja verkko-osoitteiden myyjänä. Nykypäivän tarpeet vaativat jo rajoittamattomia palveluita asiakkaille edulliseen hintaan ja INT2000 on julkaissut edulliset Ultimate- ja Ultimate Light -palvelut jokaiseen tarpeeseen sopiviksi.

Kyseisiin palveluihin kuuluvat muun muassa edistynyt Kotisvunteko-ohjelma, valmiiksi asennettavia suosittuja ”Open Source” -ohjelmia mm. WordPress, OsCommerce kauppapaikka jne.

Asiakaspalvelumme on nopeaa ja ammattitaitoista ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti uusien ohjelmistojen tullessa markkinoille.

Toivomme, että tulet joukkoomme nauttimaan mahtavista webhosting -palveluistamme.

INT2000 Oy
Toimitusjohtaja
Jack Daous

Yrityksen taustaa

INT2000 web-hotellipalvelun tarjoaminen alkoi 31.5.2000 ja kysyntä oli alusta asti suurta. Palveluja ja laitteistoa on jouduttu jatkuvasti uusimaan asiakasmäärän kasvun vuoksi sekä uusien palvelujen tarjonnan takia. Asiakaskunta koostuu nykyään niin suuryrityksistä, pk-yrityksistä ja yksityisistä henkilöistä.

Web-hotellipalvelujen tarjoaminen alkoi tavallisesta INT2000 HOME -paketista, joka sisälsi vain murto-osan nykyään tarjottavista palveluista, sivutilasta ja sähköpostimahdollisuuksista. Pyrimme kehittämään INT2000 web-hotellipalveluja jatkuvasti parempaan ja edullisempaan suuntaan, asiakkaiden etuja ajatellen.

Liiketoiminta siirrettiin Daous Internetpalveluilta INT2000 osakeyhtiölle 1.1.2008.

Tarjoamme pakettiratkaisujen kautta helpon päivitystien tehokkaampaan ratkaisuun mikäli käy ilmi, että käyttö onkin odotettua vaativampaa. INT2000 webhotelli on turvallinen ja edullinen ratkaisu mikäli et halua sijoittaa suuria summia yrityksesi internetpalveluihin, mutta haluat kuitenkin näkyvyyttä ja mainosarvoa oman verkko-osoitteen kautta.”

http://www.int2000.net/

3 arvostelua

1.0 tähteä


Jarppi 20.12.2017

Asiakaspalvelun taso ei vakuuta. Verkkotunnusten siirto pois, toiselle rekisteröijälle oli käsittämättömän vaikea toimenpide, joka onnistuttiin munaamaan toistuvasti. Missään muualla en ole törmännyt yhtä sekavaan toimintaan.


Petri 16.02.2015

Tuo lainattu teksti saattaisi kuulostaa jopa hyvältäkin, ellei paremmin tietäisi. Allekirjoitan sekä Jennin että nuo Puskaradion palautteet Int2000 oy:n liki rikollisesta toiminnasta. Kuulun niihin, jotka ovat sen oppineet kantapään kautta. Viime vuonna, kun vielä jouduin domainien takia sietämään Int2000 välinpitämättömyyttä, laskin että nettisivuni ja sähköpostini olivat poissa käytöstä yli 22% ajasta. Eli ts. yhteensä noin 3 kk. Ja ei, reklamaatioillani pyyhittiin kai lähinnä takapuolta, koska vastausta en niihin saanut. Siperia opettaa …


Jenni E. 13.01.2015

Varoituksena muille: http://www.puskaradio.net/index2.php?item_id=132 Älkää erehtykö tilaamaan mitään INT2000 Oy:stä.