Louhi.fi

Webhotelli vertailussa louhi.fi -webhotellit

Lainaus louhi.fi -sivuilta:

Käyttöpalvelut erinomaisessa kunnossa
Louhi on palvelinten ja palveluiden isännöintiin (Hosting) keskittynyt suomalainen yritys. Osaamme hyvin suurten kävijämäärien verkkopalveluiden isännöinnin ja pystymme vastaamaan korkeisiinkin käytettävyysvaatimuksiin.

Kustannustehokkaasti ja joustavasti
Palvelinkeskuksissamme on ylläpidossa ja 24/7 valvonnassa yli 14.000 webhotellia ja satoja liiketoimintakriittisiä verkkokauppoja sekä muita verkkopalveluita. Palveluistamme vastaa yli 20 palvelinylläpidon asiantuntijaa.

Toimimme kassavirtarahoitteisesti ja kannattavasti. Liikevaihtomme vuonna 2011 on 2,8M€.

Meidän tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään mahdollistamalla tietoturvalliset ja huolettomat, tarpeen mukaan skaalautuvat ja joustavat IT-palvelut. Liikeideamme on alusta asti ollut tarjota laadukkaita ja turvallisia palveluita kuluttajille, yhdistyksille ja yrityksille.

Tuotteet
Palvelutarjontamme muodostuu webhostingpalveluista, ulkoistuspalveluista ja tietoturvapalveluista. Tuotamme palvelut pääkaupunkiseudulla sijaitsevista konesaleista ekologisia ratkaisuja kunnioittaen sekä tunnettuihin ja luotettuihin teknologioihin nojautuen.

Ihmiset ja palvelu
Meille tärkeitä asioita ovat tyytyväiset ja pitkäaikaiset asiakkaat, ylivertainen palvelukokemus, virheetön ja helppokäyttöinen palvelu sekä tarjonnan joustavuus ja monipuolisuus.

Pidämme huolta ihmisistämme, jotta he voivat huolehtia asiakkaistamme. Oikea ihminen vastaa asiakaspalveluumme tuleviin kyselyihin ja tukipyyntöihin arkisin klo 7-22, mutta asiakkaamme voivat myös joustavasti tehdä lisätilauksia tai muuttaa palveluitaan tarpeen mukaan Oma Louhi -palvelussa ympärivuorokautisesti.

Louhi pähkinänkuoressa
Louhessa työskentelee yli 25 asiantuntijaa.
Louhen liikevaihto vuonna 2011 oli 2,8M€. Toiminta on kannattavaa.
Louhi on aloittanut toimintansa vuonna 2003.
Pääkonttorimme on Espoossa, Leppävaarassa.

http://www.louhi.fi/

17 arvostelua

1.4 tähteä


Janne 28.06.2019

Louhen webhotellit ovat täysi katastrofi. Jo aiemmin ovat olleet viikottain kymmeniä minuutteja pois käytöstä ja nyt kesäkuussa on ollut 4 päivänä viidestä poista päältä. Minimissään parikymmentä minuuttia, mutta ainakin viikon verran kokonaan pois päältä. Nyt pe 28.6 on ollut jo useita tunteja pois päältä. Trendistä ja sivustojeni kommenteista, että asiakkaat pakenevat paremmin toimiville saiteille. Älä hanki.


Pete 13.05.2019

Lähes päivittäin sivut alhaalla, eikä ole auttanut yhtään, vaikka serveriä on vaihdettu monen monta kertaa. Asiakaspalvelu vastaa silloin kuin muistaa, eikä useinkaan kykene tekemään selkeille heidän puolen bugeille yhtään mitään. Jostakin syystä tuo jatkuva tökkiminen alkoi muutama vuosi sitten, sitä ennen toimi melko moitteettomasti. Nyt etsitään uutta hostaajaa.


Jaakko 11.05.2019

Louhella on vikatilanteita jatkuvasti. Tänään 11.5.2019 palvelin alhaalla jo kahdeksan (8) tuntia, ja koska on lauantai, korjaustoimenpidettä ei ole odotettavissa. Louhen tukipalvelu ja asiakaspalvelu on hidasta, eikä yhteyttä saa. Nyt vaihdankin palveluntarjoajaa, koska tällaiset katkot eivät kerta kaikkiaan tule kysymykseen jos vähänkin ammattimaisesta sivustosta on kyse. Ei voi Louhea suositella, vaan suosittelen välttämään.


Aku 25.03.2019

Palvelinkatkoja toistuvasti ja ennen kaikkea ala-arvoinen asiakaspalvelu ja reagointinopeus. Bisneskriittisenä ratkaisuna: vältä ehdottomasti.


Janne 11.01.2019

Palvelin on toistuvasti ja säännöllisesti alhaalla.


Juha 23.08.2018

Katkoja liian usein. Tukipuolen tyyppien kanssa keskustelu epämiellyttävää; tulee helposti tunne että olen asiakkaana ärsyttävä koska en tiedä teknisistä yksityiskohdista riittävän paljon. Asiakkaalle ei pitäisi tulla anteeksipyytävä olo apua tarvitessaan ja sitä pyytäessään.


Pale 23.10.2017

Aivan susi. Todella hidas ja tökkii. En suosittele kenellekään!!! 0/5


Asiakas 07.09.2017

Aivan järkyttävän paskaa asiakaspalvelua ja hankalaa laskutusta, on todella hankalaa yrittää pysyä asiakkaana vaikka en haluaisi sähläystä uuden palveluntarjoajan vaihtoruljanssin kanssa AINA VUODEN KIIREISIMPÄÄN AIKAAN KUN OLISI OIKEITAKIN TÖITÄ! Nolla tähteä.


Ovella... 01.12.2016

Todella surkea asiakaspalvelu. Heidän järjestelmänsä ongelmat koituvat asiakkaan ongelmaksi kun asiakaspalvelulla ei tunnu olevan suurempaa kiinnostusta ratkaista niitä. Jää joka tukipyynnöstä huono maku suuhun. Ei siis tule tunnetta, että asian eteen tehtäisiin kaikki mahdollinen. Tuki on myös sellaista, että olettavat asiakkaan tietävän kaiken teknisestä puolesta. Olin itsekin muutama vuosi sitten sivusta seuraamassa mitä heidän viikon kestänyt palvelinongelmansa sai aikaan. Toivottavasti vastaavaa ei enää tapahdu. Huvittavaa sinällään kun heidän myyntinsä ei ollut kuullutkaan koko tapahtuneesta kun asiaa tiedustelin ja kysyin onko vastaavanlainen katastrofi otettu nyt huomioon. Ainoa kilpailuetu on Mini-version hinta, jonka takia olen heidän asiakkaansa (yhden sivun kotisivut). Toki siinä on rajoitettu tehokkuus, mutta ei haittaa tilanteessani. En pysty suosittelemaan muuhun. Muutan heti muualle jos muut palveluntarjoajat laittavat vastaavan paketin tarjolle. Onhan heillä kuvauksessa hyvät ajatukset palvelustaan, mutta käytännössä jäävät pahasti tästä. Sinällään sääli miten pienillä muutoksilla/parannuksilla tähtiä tulisi enemmän... :/ Summa summarum: paljon parempiakin on tarjolla kuten sijoitus listalla kertoo.


Tertti 04.11.2016

Hidas webhotelli. Aika usein sivut alhaalla, joten esim verkkokauppiaalle todella huono vaihtoehto. Itselläni oli aika kevyet sivut wordpress-alustalla ja ei ollut suuria ongelmia. Plussaa halvasta hinnasta, mutta se ei ole huonon asiakaspalvelun ja sivujen alhaalla olemisen väärti. En suosittele.


ex-asiakas 26.10.2016

Piti päästä tekemään sivut työnantajalle ja kun louhelle maksu oli tehty ei ainakaan 3päivään ole web hotellin tunnuksia tullut. Asiakas palveluun otin yhteyttä joka ei tarvittavan nopeasti vastannut joten otin eilen livechattiin yhteyttä ja siellä sanoivat että ottavat asian hoitoon saman päivän aikana. Mitään ei ole kuulunut ja niiden tunnusten olisi pitänyt ilman mitään tälläistä viivettä ja rumbaa tulla. Toivottavasti edes tilauksen peruminen onnistuu luontevasti jottei yli 80e mennyt työnantajalta ihan hukkaan. Huono, hidas ja epäluotettava palvelu.


asiakkaaksi hairahtunut 06.10.2016

sivustomme takkuilivat jatkuvasti, vastauksena oli aina, ettei mitään vikaa. Sama sisältö nyt uudella palveluntarjoalla, järkyttävä nopeusero. Kaduttaa, kun ei jaksanut tehdä vaihtoa aiemmin. Se yksi tähti tulee siitä, että valituksiin edes vastattiin.


Jarkko 12.05.2016

Erittäin amatöörimäistä asiakaspalvelua. Soitin kysyäkseni miksi pääsy sekä nettisivuille ja sähköpostiin ei ole ottanut onnistuakseen niin tyly vastaus on että se on kuule ihan normaalia että on näitä ruuhkapiikkejä jolloin palvelussa voi olla katkoksia… Äänenpainossa ei paljoa pidätelty vaan palvelu oli ihan rehellisesti tylyä. Siinä ei paljoa kaunisteltu.


Ollder 22.02.2016

Käsittämätön ”asiakaspalvelu”: Uutena asiakkaana pari kysymystä sähköpostilla, vastaaminen kesti kolme (3!) viikkoa!! Ja olisi kai kestänyt vielä pitempän ellei olisi soitettu ja ihmetelty. saman yhtiön Datamappi-palvelusta sai tukivastauksen sentään jopa alle 2 viikossa… Edullinen ja paljon hotellia eurolla, mutta älkää ihmeessä kajotko tähän!


entinen asiakas 13.08.2012

Louhen palvelimet olivat kokonaisen viikon alhaalla, tästä syntyi verkkokaupalleni tuhansien eurojen tappiot, enkä saa juuri lainkaan korvauksia. Älkää vahingossakaan tilatko louhen palveluita


annika 13.08.2012

Vuoden verran olin asiakkaana louhella, pahimmillaan oli nettisivut VIIKON alhaalla! Asiakaspalvelu vastaili harvoin soittoihin ja sähköpostiin vastaaminen kesti monta päivää (jos sitä asiakaspalveluksi voi kutsua… en voi suositella kellekkään


Jussi 09.06.2012

Hyvin epäluotettava, älä missään tapauksessa valitse Louhea.