Nettihotelli.fi

Lainaus nettihotelli.fi -sivuilta:

Nettihotelli.fi on suomalainen – edullinen mutta laadukas – ja ympäristöarvot huomioiva webhotellipalveluyritys, jonka asiakkaina on tuhansia kotimaisia yrityksiä, julkisyhteisöjä, yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä.

Palvelua ylläpitää Nettihotelli Internet Oy, vuodesta 2003 asti toiminut webhotellipalveluiden kehittämiseen ja ylläpitoon erikoistunut kotimainen, omistajajohtoinen ja vakavarainen Internetalan yritys.

Toimitilamme sijaitsevat Kuopiossa, jossa työllistämme kolme asiakaspalveluhenkilöä. Lisäksi palvelinsaleissamme Espoon Otaniemessä ja Helsingin Lauttasaaressa käytettävissämme on teknistä henkilöstöä ostopalveluna.

http://www.nettihotelli.fi/

5 arvostelua

3.0 tähteä


Riitta Mäki 04.04.2017

Alkuvuodesta muutama katkos, kun palvelut siirtyivät toiseen konesaliin. Nyt toimii loistavsti, kiitos Nettihotellin väki.


Koiramest 15.02.2017

Jaahas, alkaa olla webhotellin vaihtoedessä. Nyt on ollut jo useampi katkos verkkoyhteyksissä tämän vuoden puolella. Lisäksi monet palvelut on vanhentuneet ja niitä ei ole päivitetty vuosiin. SSL-sertifikaattiakaan ei saa ilmaiseksi niinkuin muualla.


Pettynyt 13.02.2017

Euronic osti Nettihotellin loppuvuonna 2016 ja niinhän siinä kävi, että palvelu meni ala arvoiseksi, varokaa tätä


verkisK 01.11.2016

olin pari vuotta nettihotellin asiakkaana. + toimiva ja ystävällinen asiakaspalvelu - vanhentuneet paketit pienellä levytilalla - wordpress ei toimi kovin nopeasti - huoltokatkokset kestää kauan


Heikki 02.06.2015

Olen ollut Nettihotellin asiakas noin kolme vuotta ja en kyllä keksi mitään huonoa sanottavaa. Sivut ovat olleet aina pystyssä ja kaikista mahdollisista huoltotöistä informoidaan hyvin. Viime vuonna tehdyt web-mail päivitykset olivat askel modernimpaan ja helpompaan käyttöliittymään ja osoitus, että firma investoi tulevaisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Huomioitavaa on tietysti, että omat sivustoni ovat hyvin pienellä kuormituksella verrattuna esim. nettikauppaa pitävällä asiakkaalla. Hintavertailu en ole tehnyt, mutta en tiedä voiko laadukasta palvelua tuottaa juuri tätä edullisemmalla.