Osoite.fi

Lainaus osoite.fi -sivustolta:

Yritys

Osoite Internet on suomalainen, vakavarainen ja luotettava web-hostingpalveluita ja domainrekisteröintejä tarjoava yritys. Osoite Internet on perustettu vuonna 2000.

Osoite Internetillä on nyt neljästoista menestyksekäs toimintavuosi meneillään. Meillä ei ole pitkäaikaista velkaa ja olemme toimineet voitollisesti alusta asti.

Sijoitamme kaikki tuotot suoraan yrityksen kehittämiseen. Tämä takaa sen, että tulemme tarjoamaan korkealaatuisia Internet-palveluita jatkossakin.

Tuotteet ja palvelut

Osoite Internet tarjoaa Microsoft Windows Server- ja Linux-pohjaisia hosting tuotteita, Microsoft Exchange -sähköpostijärjestelmiä, erittäin monipuolisia lisäpalveluita, domainrekisteröinnit kattaen kaikki maailman domainpäätteet sekä domainkonsultointia, mikä takaa sen, että olemme Suomen monipuolisin alan yritys.

Uusimmat tuoteryhmämme on dedikoidut palvelimet ja virtuaalipalvelimet, joihin olemme panostaneet voimakkaasti ja joilta odotamme jatkossa paljon.

Kehitystyössämme olemme erityisesti panostaneet luotettavuuteen ja asiakaspalveluun. Www-tuen lisäksi tarjoamme ilmaisen puhelinpalvelun ja erittäin nopean sähköpostituen. Uuden liittymän pyrimme aina avaamaan 24 tunnin sisällä tilauksesta.

Palvelinlaitteistomme on sijoitettu varmennettuihin, palvelimia varten suunniteltuihin turvallisiin palvelintiloihin. Palvelimiemme ja verkon toimivuutta valvotaan 24 tuntia vuorokaudessa 365 päivää vuodessa.

http://osoite.fi

8 arvostelua

1.0 tähteä


Mari 05.03.2018

HUIJAUS VAROKAA


Alex 25.01.2018

https://keskustelu.suomi24.fi/haku?keyword=osoite.fi https://www.laki24.fi/aihe/55619/#post-87132


Manu 25.01.2018

En suosittele . huijauslaskua!!


kosta 25.01.2018

Varokaa huijareita!! https://www.laki24.fi/aihe/55619/ …osoite.fi #osoite.fi En suosittele kenellekään !! #domainbank /( huijaus temput vuonna 2000 ???? IHAN PASK###!!! Domain Advocate on sama huijaus firma http://www.domainadvocate.com/fi/default.asp?content=domainhinnasto


Kusetettu 29.06.2017

Palvelimet jossain ulkomailla, erittäin hidas. Ei kuulunut edes tietokanta hintaan "ellei sitä tilattu erikseen". EN SUOSITTELE! Irtisanominen oli miltei mahdotonta, ajelin 3 tuntia kylän ympäri faksia etsimässä. Lopulta löysin faksin paikalliselta hammaslääkäriltä, jolla oli faksi jotain kelan virastokirjeitä varten. Kuulemma ei edes kela enää käytä faksia niin otin ja ostin faksin ja jatkossa voin aina irtisanoa euron paskahotellin faksilla jo ennen kun sen olen tilannut.


maradakki 13.06.2017

Alaarvoista palvelua.


Raipe 20.04.2017

En voi suositella. Palvelimet ovat jossain meren takana, eli hidasta on.


Anonyymi 13.03.2017

Juuri niin paska kuin mitä googlaamalla juttua löytää.