Ovh-hosting.fi

Lainaus ovh-hosting.fi -sivustolta:

”Perustettu vuonna 1999 Octave Klaban toimesta, OVH on riippumaton eurooppalainen yhtiö jonka pääkonttori on Roubaixissa Pohjois-Ranskassa. Olemme ykkönen hosting-yrityksistä Euroopassa ja 4. isoin domainnimissä koko maailmassa (lähde: Netcraft, tammikuu 2012). Isoin etu OVH:sta asiakkaalle on lyömätön hinta-/laatusuhde, jolla erotutaan kilpailijoista.

Merkittävillä teknologisilla eduilla, kuten hieno palvelinjäähdytysjärjestelmä, OVH on aina edistänyt innovaatioita ja suorituskykyä kuitenkin samalla säilyttäen ekologisen ajattelutavan. Lisäksi hostaten myös radioasemia ja laajinta pelipalvelinverkkoa, OVH vastaa Cloud Computing -haasteeseen.

Juurtuen globaaleille markkinoille, yhtiö laajentaa osaamista Euroopassa, jonka ulkopuolella onkin yli tusina tytäryhtiötä, joista yksi äskettäin avattu Pohjois-Amerikassa. Kunnianhimoisella liiketoimintamallilla OVH:lla on työkalut ja osaaminen tehdä merkittävää eroa markkinoille kilpailijoihinsa nähden. Vähentäen käyttökustannuksia ja investoiden voimakkaasti innovaatioihin, olemme sitoutuneita pitkän aikavälin strategiaan tarjotaksemme parasta laatua tuotteissa ja palveluissa ylivoimaiseen hintaan.

Internetissä menestymiseksi OVH on hyväksynyt yksinkertaisen idean, tarjota parempaa vastinetta rahalle kuin kilpailijansa. Kun suurin osa markkinatoimijoista toteuttaa lyhyen aikavälin strategiaa, OVH on osoittanut suurempaa ennakointia rakentamalla omat palvelinsalinsa. Kehittäessään omaa teknologiaa ml. vapaajäähdytyksen, omien palvelimien kokoonpano, oman kuituverkon hallinnointi ja tarjoten talon sisäistä teknistä apua + kaupalliset tiimit, OVH:lla on täydellinen kontrolli tuotantoketjussaan.

OVH ei osta palvelimiaan vaan rakentaa ne itse omalla rakennuslinjastollaan, jotka sijaitsevat suoraan palvelintilojen yhteydessä. Lopputuloksena on, että jokaisena päivänä kootaan 400 palvelinta vastaten asiakkaiden toiveita ja koneita toimitetaan jopa alle tunnissa.

OVH on investoinut myös oman verkon käyttöönottoon Kanadassa ja Yhdysvalloissa pohjautuen uuteen 100 Gb/s vikasietoiseen ja yhteneväiseen teknologiaan. Tätä laitteistoa käytetään suurikapasiteettisen (10 Tb/s) vikasietoisen verkon hallintaan. Tekniikka varmistaa 100 % verkon saatavuuden ja alhaiset viiveajat. Päätimme rakentaa ennennäkemättömän palvelinsalimme jolla on kapasiteettia 360 000 fyysisen palvelimen verran. Tämä merkitsi suurta investointia mutta toisaalta mahdollistaa prosessien tehdasmaisuuden ja siten kykyä saavuttaa mittakaavaetua.”

http://www.ovh-hosting.fi/

1 arvostelu

1.0 tähteä


heikki 12.06.2019

täysin pazka asiakastuki! - pelkästään englanniksi ja eivät ymmärrä edes englantia siellä!