Puhtek.com

”Puhtek on Toijalassa sijaitseva perheyritys. Tarjoamme kaikille toimivia ja edullisia Internet-palveluja: web-hotelleja, verkkotunnuksia, sivumalleja ja SSL-sertifikaatteja.”

3 arvostelua

1.7 tähteä


Lasse 08.02.2014

Päivittää softiaan omia aikoinaan ilmoittamatta asiakkaille että päivitys on tulossa. Tulos on sekava, saitti on sekaisin ja viimeinen varmuuskopio ottamatta eli kaikki on sekaisin ja vaati nyt huomattavasti eneämm töitä saamaan saitin kuntoon. Katsokaa houtskarsallmogeseglare.net minkä näköinen se on. Pelkä roska toimittaja ei hajuakaan asiakaspalvelusta, tekee itse mitä lystää. En suosittele kenellekään.


Jone 26.04.2012

Luulisi jo monien ongelmien jälkeen rakentavan jonkinlaisen vikasietoympäristön palvelinten toimintojen varmistamiseksi. Minkähänlainen profiilikuva on ”yrittäjällä” joka ei uskalla soitettaessa vastata ihan vaan reippaasti puhelimeen kun ongelmia ilmenee?? Maksava asiakkaall kun on oikeus lisätietoihin vian kestosta ym..koska näillä maksavilla asiakkailla on myös omia asiakkaita jotka kyselevät perään. Yritä siinä sitten pitää asiakkaat ajantasalla. RÖTIÄ nyt sinne toijalan suuntaan.


Ei tyytyväinen 18.02.2011

Olen ollut puhtekin asiakkaana vuoden, jonka aikana on useasti ollut usean päivän mittaisia katkoksia, joiden aikana sähköposteihin eikä puheluihin ei ole vastattu. Ei ole liiaksi kehuttavaa tästä.