Webhotelli.fi

Lainaus webhotelli.fi -sivuilta:

Webhotelli.fi on Nordic Web Hotel Oy:n (Y-tunnus 2205931-0) tarjoama palvelu. Se on kotimainen, luotettava webhotellipalvelu, joka on suunnattu kuluttajille, yhdistyksille sekä pienyrityksille.
Palvelimet sijaitsevat Helsingissä, ympäri vuorokauden valvotussa konesalissa nopeaan runkoverkkoon kytkettyinä.

9 arvostelua

1.0 tähteä


Tavaran Myyjä 07.03.2018

Sähköposti sakkaa jatkuvasti. En ole enää yrittänyt ottaa yhteyttä kun se on aivan turhaa, eivät vastaa! Yksi tähti aivan liikaa..


VT 06.03.2018

Vaikea kuvitella miten jokin firma voisi toimia huonommin. Hukkasivat esim. kaikki wordpress-tietokantani ja -käyttäjäni viikoksi, 5 vrk kesti saada vastaus sähköpostiini, ja sekin oli vain copypaste-yleisilmoitus, eikä ftp:lle pääse ollenkaan. Nyt ovat poistananeet kaikki julkaisut facebook-sivuiltaan, eiköhän tämä kerro kaiken tarpeellisen ko. mestan tasosta. Pysykää kaukana. Antaisin nolla tähteä jos se olisi mahdollista.


T 27.02.2018

Alta kaiken arvostelun. Sekä tekninen osaaminen mutta erityisesti asiakaspalvelu on täysin toisesta maailmasta. Tämä on nykyään Nebulan omistama ja Nebula on Telian omistama ja on kovin vaikeaa ymmärtää, miten tällaista on mahdollista pitää edes valikoimissa? Jos Nebula olisi 5-tähden ravintola, tämä olisi niiden drive-in jossa syljetään pizzaan ja nauretaan päälle. Antaisin oikeasti 0 tähteä.


Virpi 27.06.2017

Mulla kotisivut katosivat näkyvistä kesäkuun alussa, samoin sähköposti. Lupailivat korjausta, mutta aktiivista tiedotusta ei ollut. Tänään myönsivät että mitään ei saada takaisin!!! Iso ongelma sekin, että sähköposti ei lähetä mitään virheilmoitusta, joten lähettäjä vain ihmettelee kun vastausta ei kuulu. Saapa nähdä kuinka paljon tästä tuli harmia liiketoiminnalle :(


Toimittaja 21.06.2017

Todella surkeaa palvelua. Eivät vastaa kysymyksiin. Kallis maksullinen puhelinpalvelu on tarjolla, ehkä tekevät rahansa sillä.


Annika 06.06.2017

Uskomattoman huonoa palvelua. Tiedottaminen sakkaa, asiakaspalvelu ei vastaa ja ongelmia on paljon. Tiedottaminen täysin luokatonta.


Heli Tolvanen 05.06.2017

Törkeän huono asiakaspalvelu. Facebookista on piilotettu todella kaikki kommentit, koska ongelmia on niin paljon. Josko saisi rahansa takaisin tuostakin palvelusta. Verkkosivut ei toimi noilla palvelimilla. Osassa eri php versio ja kaikki on ihan sekaisin. Toivottavasti voisi purkaa sopimuksen tuohon puljuun jotenkin.


ParturiSanna 05.06.2017

Sivuni ja sähköpostini oli 4 päivää alhaalla webhotelli.fi:n takia. Tuttuni kertoi, että todellisuudessa palvelimet oli hakkeroitu. Nyt kyllä siirrytään muualle mahdollisimman pian. Facebookista webhotelli.fi esti kirjoittamisen ja piilotti kaikki kommentit.


TeroSe 01.06.2017

Palvelin kolmatta päivää alhaalla eikä vieläkään toimi. Asiakaspalvelusta ei saa vastausta ja maksullisessa puhelimessa joutuu jonottaa ikuisuuden. En suosittele ja itse siirränkin sivun heti toisaalle kun katkoksesta toivottavasti on selviydytty.