Webhotelli.fi

Lainaus webhotelli.fi -sivuilta:

Webhotelli.fi on Nordic Web Hotel Oy:n (Y-tunnus 2205931-0) tarjoama palvelu. Se on kotimainen, luotettava webhotellipalvelu, joka on suunnattu kuluttajille, yhdistyksille sekä pienyrityksille.
Palvelimet sijaitsevat Helsingissä, ympäri vuorokauden valvotussa konesalissa nopeaan runkoverkkoon kytkettyinä.

6 arvostelua

1.0 tähteä


Virpi 27.06.2017

Mulla kotisivut katosivat näkyvistä kesäkuun alussa, samoin sähköposti. Lupailivat korjausta, mutta aktiivista tiedotusta ei ollut. Tänään myönsivät että mitään ei saada takaisin!!! Iso ongelma sekin, että sähköposti ei lähetä mitään virheilmoitusta, joten lähettäjä vain ihmettelee kun vastausta ei kuulu. Saapa nähdä kuinka paljon tästä tuli harmia liiketoiminnalle :(


Toimittaja 21.06.2017

Todella surkeaa palvelua. Eivät vastaa kysymyksiin. Kallis maksullinen puhelinpalvelu on tarjolla, ehkä tekevät rahansa sillä.


Annika 06.06.2017

Uskomattoman huonoa palvelua. Tiedottaminen sakkaa, asiakaspalvelu ei vastaa ja ongelmia on paljon. Tiedottaminen täysin luokatonta.


Heli Tolvanen 05.06.2017

Törkeän huono asiakaspalvelu. Facebookista on piilotettu todella kaikki kommentit, koska ongelmia on niin paljon. Josko saisi rahansa takaisin tuostakin palvelusta. Verkkosivut ei toimi noilla palvelimilla. Osassa eri php versio ja kaikki on ihan sekaisin. Toivottavasti voisi purkaa sopimuksen tuohon puljuun jotenkin.


ParturiSanna 05.06.2017

Sivuni ja sähköpostini oli 4 päivää alhaalla webhotelli.fi:n takia. Tuttuni kertoi, että todellisuudessa palvelimet oli hakkeroitu. Nyt kyllä siirrytään muualle mahdollisimman pian. Facebookista webhotelli.fi esti kirjoittamisen ja piilotti kaikki kommentit.


TeroSe 01.06.2017

Palvelin kolmatta päivää alhaalla eikä vieläkään toimi. Asiakaspalvelusta ei saa vastausta ja maksullisessa puhelimessa joutuu jonottaa ikuisuuden. En suosittele ja itse siirränkin sivun heti toisaalle kun katkoksesta toivottavasti on selviydytty.