Zoner.fi

Palvelumme ja tuotteemme on pääasiassa suunnattu Suomalaisille pk-yrityksille, jotka haluavat tehostaa tai parantaa sähköisiä ratkaisujaan.

8 arvostelua

4.4 tähteä


Jarkko 06.09.2019

Olen käyttänyt yritykseni kotisivujen ja asiakasprojektieni ylläpitoon muutamaakin eri palveluntarjoajaa ja Zoner on selkeästi paras. Viiden tähden palvelu. Loistava asiakaspalvelu. Luotettava palvelin. WP-Cloud palvelu toimii erinomaisesti verkkokaupassamme. Latausajat ovat sekunnin luokkaa ja huomasin että verkkokaupan myynti kasvoi siirron jälkeen.


TapioT 29.12.2017

Ihan OK, mutta directadmin on kivikautinen hallintapaneeli ja domain hinnat noin tuplasti mitä kilpailijoilla.


Lauri L 13.12.2017

Aivan loistava asiakastuki, asiallinen, asiantunteva, nopea ja ystävällinen. Kuusi tähteä viidestä! Helppokäyttöinen DirectAdmin. Hintaan nähden paljon tilaa, luotettava hosting. Voin suositella varauksetta.


Heli Tolvanen 05.06.2017

Erinomainen asiakaspalvelu, joka vastaa vielä todella nopeasti. Palvelut toimivat ja tiedottaminen toimii. Ei valittamista mistään.


Peter 28.12.2016

Otin joskus aikoinaan Zonerilta parin verkkotunnuksen ylläpidon lähinnä testimielessä. Palvelut toimii hyvin ja myöhemmin on tullut hankittua Zonerin palveluita lisää. Zonerin tuki on myös toimiva. Zoner on perusvarma valinta.


Risto 23.11.2016

Minulla on zonerin jälleenmyyjä palvelun kautta hostauksessa vajaat kymmenen sivua. Ei mitään ongelmia koskaan, sivut pyörivät nopeasti ja asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä. Useita muitakin palveluita testanneena voin suositella varauksetta


TapioT 01.11.2016

Zoner on ihan ok, mutta hallinta on vähän rajoittunut ja vanhenut. Levytilaa pitäisi olla nykyaikana reilusti enemmän.


Ville 25.01.2014

Ei kenties se halvin, mutta auttamatta luotettavin ja toimivin. Kaikissa hotelleissa DirectAdmin, myös fi-domain sisältyy vuosihintaan ja kaupanpäälle 50 gigaa omaa pilveä, johon on omat clientit ja appsit. Tilaukset tulevat parhaimmillaan tunnissa, viimeistään seuraavana arkipäivänä, ja tuki vastaa todella reippaasti ja asiallisesti. Puhelinhelppari on alalla harvinaista herkkua, johon soittaessa ei ole koskaan tullut kiertelevää vastausta tai että asia olisi jäänyt hoitamatta. Toistakymmentä erilaista palveluntarjoajaa vuosikymmennien varrella kokeilleena voin suositella isolla sydämellä.